Bilete de Avion Timisoara Barcelona

Iata ca si intre doua capitale regionale se gasesc bilete de avion. Barcelona, al doilea oras al Spaniei ca numar de locuitori este una din destinatiile favorite ale timisorenilor. Profitand si de statutul de capitala regionala, Timisoara aduna si pe locuitorii din orasele invecinate care doresc sa calatoareasca catre Spania, iar aceasta legatura este posibila fara escala catre Madrid sau catre Barcelona.

Ce companie aeriana are bilete de avion Timisoara Barcelona?

El Prat este al doilea aeroport al Spaniei dupa numarul de pasageri. Are legaturi directe cu toate orasele importante ale Europei si cu toate orasele mari din America sau din Asia. Aproape toate tipurile de avioane de pasageri aterizeaza sau decoleaza de aici. Este normal ca si Timisoara sa fie legata prin curse aeriene directe de Barcelona.

Zboruri directe Timisoara Barcelona

Companiile traditionale nu au zboruri directe catre Barcelona.

Bilete de avion low-cost Timisoara Barcelona se gasesc numai cu compania aeriana low-cost Wizz Air. Acestia asigura zboruri de mai multe ori pe saptamana, cu un pret mediu de 80 euro, dar daca cumparati bilete de avion low-cost Timisoara Barcelona acum, gasiti si preturi sub 50 euro.

Zboruri indirecte Timisoara Barcelona

Bilete de avion Timisoara Barcelona se gasesc cu escala la Bucuresti, Roma sau Munchen. Preturile variaza destul de mult, dar biletul de avion in luna august incepe de la 215 euro cu Alitalia, iar in noiembrie pretul mediu este de 241 euro cu Lufthansa.

Merita sa aruncati un ochi si pe bilete de avion Timisoara Barcelona cu escala la Bergamo sau la Bologna pentru ca in luna iulie sau august s-ar putea sa fie preturi mai bune pentru bilete de avion low-cost Timisoara Barcelona. Un pret de 69 euro este mai mic decat multe din preturile pentru zborul direct.

Cand apar bilete de avion ieftine Timisoara Barcelona?

Barcelona este in primul rand o destinatie de turism. Sezonul de varf este in perioada iunie-septembrie, cand se inregistreaza si cele mai mari preturi. Biletele de avion ieftine apar in perioada noiembrie decembrie, dar nu in preajma Craciunului.

Cat costa cel mai ieftin bilet de avion Timisoara Barcelona in 2013?

Cel mai ieftin bilet de avion Timisoara Barcelona este pe 27 octombrie, 27 noiembrie, 1, 4, 8, 11 sau 15 decembrie, la pretul de 44 euro cu Wizz Air.

Promoții bilete de avion?

Abonati-va sau vizitati periodic acest site pentru a afla cele mai bune preturi la bilete de avion Timisoara Barcelona.

 

About Viespea Calatoare