Bilete de Avion Cluj Madrid

Indiferent ca sunteti fani ai Barcelonei sau mai rau ai Valenciei, cand ati luat bilete de avion Cluj Madrid, este aproape sigur ca indiferent de ceea ce veti face in Madrid, veti vizita Santiago Bernabeu. Iar daca fotbalul va lasa rece, lucru pe care nu trebuie sa il recunoasteti in fata unui madrileno, sunt inca 233 de atractii de vizitat sau de lucruri de facut la Madrid.

Ce companie aeriana are bilete de avion Cluj Madrid?

Sunt multe companiile care zboara la Madrid, dar din pacate sunt putine (una singura), din fericire low-cost, care sa ofere bilete de avion Cluj Madrid Wizz Air. In rest, cursele de avion sunt numai cu escala, fie la Bucuresti, fie in alt aeroport care este legat de Cluj, cum ar fi Munchen sau Viena.

Zboruri directe Cluj Madrid

Cum ziceam Cluj nu are legaturi directe utilizand companii aeriene traditionale cu Madrid.

Din companiile low-cost, Wizz Air este singura care zboara de la Cluj catre Madrid, direct si fara escala. Un bilet de avion low-cost Cluj Madrid costa in medie 95 euro pe zbor, iar zborurile sunt de patru ori pe saptamana.

Zboruri indirecte Cluj Madrid

De la Cluj putem alege sa zburam prin Milano, Viena sau Munchen, ca sa numesc doar cateva. Este posibil sa fie nevoie de doua escale pentru a ajunge in capitala Spaniei. Cautand bilete de avion Cluj Madrid cat mai ieftine, pentru luna august sunt preturi de la 333 euro, cu Tarom, iar in luna noiembrie de la 241 euro, cu Lufthansa, cu escala la Munchen.

Asa cum ziceam mai sus, toata lumea zboara la Madrid. Din Bucuresti, reteaua Wizz Air, combinata cu cea a Ryanair, pun la dispozitie peste 1833 de variante de a calatori intre Cluj si Madrid. Preturile biletelor de avion Cluj Madrid fluctueaza, atingand si 300 de euro. Totusi pretul mediu pentru un bilet de avion low cost Bucuresti Madrid costa in jur de 85 euro.

Cand apar bilete de avion ieftine Cluj Madrid?

Urmariti promotiile disponibile si veti afla cand apar bilete ieftine. Principiul care trebuie aplicat este “cu cat mai devreme, cu atat mai bine”, mai ales daca vreti sa va cumparati bilete de avion de la Wizz Air.

Cat costa cel mai ieftin bilet de avion Cluj – Madrid in 2013?

Cel mai ieftin bilet de avion Cluj Madrid costa 41,47 euro, cu Wizz Air si cu Ryanair, cu escala la Bergamo, pe 11 iulie.

About Viespea Calatoare