Bilete de avion Bucuresti Palma de Mallorca

Nu numai Ibiza este una din destinatiile de vara ale Spaniei, ci si cautarea unor bilete de avion Bucuresti Palma de Mallorca este primul pas spre o vacanta reusita. Insulele Baleare au avut mereu un farmec aparte. Daca Ibiza este preferata de petrecareti, Palma de Mallorca este o destinatie pentru relaxare, plaja, soare si turistii germani sau norvegieni.

Ce companie aeriana are bilete de avion ieftine Bucuresti Palma de Mallorca?

Bilete de avion la Palma de Mallorca sunt disponibile atat cu escala, cat si fara, direct de la Bucuresti. Uneori, in sezon, vara, sunt si avioane charter.

Zboruri directe Bucuresti Palma de Mallorca

De la Bucuresti nu exista avioane directe catre Palma de Mallorca utilizănd doar companii traditionale.

Din companiile low-cost, Bucuresti este legat de Palma de Mallorca prin Wizz Air. Un bilet de avion low-cost Bucuresti Palma de Mallorca costa in medie 65 euro pe zbor, un pic mai ieftin in timpul iernii.

Zboruri indirecte Bucuresti Palma de Mallorca

Bilete de avion Bucuresti Palma de Mallorca, cu escala, se gasesc in tot timpul anului. Escalele obisnuite sunt in Germania, si Elvetia, de unde provin majoritatea turistilor. La o cautare dupa bilete de avion Bucuresti Palma de Mallorca, pentru luna august sunt preturi de la 266 euro, cu escala la Berlin, iar in luna noiembrie de 155 euro cu Alitalia.

Wizz Air sau Blueair catre Dortmund sau catre Frankfurt Hahn si de acolo Ryanair catre Palma de Mallorca este cea mai probabila combinatie de zboruri pentru a cumpara bilete de avion low-cost Bucuresti Palma de Mallorca. Preturile sunt in medie de 50 euro pe zbor.

Cand apar bilete de avion ieftine Bucuresti Palma de Mallorca?

Iarna, cand doar cei care sunt rezidenti mai doresc sa ajunga acasa, cohortele de turisti s-au oprit, iar companiile aeriene isi reduc numarul zborurilor spre Palma de Mallorca.

Cat costa cel mai ieftin bilet de avion Bucuresti Palma de Mallorca in 2013?

Cel mai ieftin bilet de avion Bucuresti Palma de Mallorca costa 31 euro, cu Wizz Air, pe 9, 11 sau 18 iulie.

Promoții bilete de avion?

Abonati-va si veti fi primii care vor afla cat costa si la ce data se gasesc cele mai ieftine bilete de avion Bucuresti Palma de Mallorca.

About Viespea Calatoare