Bilete de Avion Bucuresti Palma de Mallorca. Update 28.03.16

Zboruri Bucuresti Palma de Mallorca

Aeroportul Palma de Mallorca (PMI) se afla la 8km de Palma, Majorca si este adiacent cu Can Pastilla. Numai companiile low-cost Easyjet, Wizz Air, Ryanair, Vueling asigura un zbor de la Palma de Mallorca la Bucuresti. Selectia s-a facut in urmatoarele conditii: o singura escala, cel putin 1h45 intre curse, dar nu mai mult de 8-10h.

Cele mai ieftine Bilete de Avion Bucuresti Palma de Mallorca in perioada 01.05.2016-25.10.2016. Update 28.03.2016

Cele mai ieftine bilete de avion Bucuresti Palma de Mallorca cu o escala

Luna Ziua Pret Euro Escala
mai 23 52 BGY
iunie 7 50 BGY
iulie 4 56 MXP
august 19 71 MXP
septembrie 28 67 BGY
octombrie 9 61 MXP

MXP– Aeroportul Milano Malpensa; BGY – Aeroportul Milano Bergamo.

Sfat amical

Daca va intereseaza returul, accesati: Bilete de Avion Palma de Mallorca Bucuresti.

Daca sunteti hotarat(a) sa faceti o calatorie de la Bucuresti la Palma de Mallorca, selectati de mai sus cand sunt cele mai ieftine bilete de avion Bucuresti Palma de Mallorca si alegeti data care este cea mai aproape de dorintele dv. Numai asa puteti face economii. Bilete de avion Bucuresti Palma de Mallorca la preturi mari oricine poate sa procure. La preturi mici numai dv. puteti.

Ati observat ca sunt bilete avion Bucuresti Palma de Mallorca suficiente, iar o selectie de zboruri ieftine Bucuresti Palma de Mallorca numai aici gasiti. Totul este sa folositi imediat oferta, caci maine s-ar putea sa fie alte preturi. Merita sa incercati, orasul este foarte frumos, ca de altfel si imprejurimile. Nu uitati orice intarziere in procurarea de bilete Bucuresti Palma de Mallorca aduce o paguba in economiile voastre. Nu ezitati sa ne consultati pentru a beneficia de cea mai buna oferta.

Pe pagina  “Despre noi”  veti gasi toate destinatiile zborurilor low-cost inspre si dinspre Romania si Moldova din 2016. Un simplu click si intrati pe pagina dorita. Afisam numai zilele in care se gasesc bilete de avion la cel mai scazut pret. Informatiile se reactualizeaza, de regula, la 30 de zile de la publicare. Daca doriti alte informatii suplimentare va stam la dispozitie pe pagina de facebook  „Preturi Bilete Avion” .

palma de mallorca bun

About Cocor