Bilete de avion Bucuresti Barcelona 2013

REACTUALIZAREA SE AFLA AICI .

Barcelona este cel mai vizitat oras al Spaniei. Sunt puzderie de hoteluri si de apartamente disponibile pentru toate buzunarele. Ba chiar mai mult, Barcelona este si o destinatie pentru cei care se duc sa munceasca in Spania. Fiind atat de cautata, unele bilete de avion Bucuresti Barcelona sunt printre cele mai ieftine din relatia Romania – Spania.

Ce companie aeriana are bilete de avion ieftine Bucuresti – Barcelona?

Aeroportul din Barcelona este tranzitat de peste 35 milioane de pasageri anual, proveniti din 290.000 de zboruri. El Prat de Llobregat, aeroportul din Barcelona adica, este baza operationala pentru Iberia, Ryanair, Vueling si destinatie pentru inca 100 de companii aeriene.

Zboruri directe Bucuresti – Barcelona

Exista doua companii care zboara direct. Vueling, care vinde bilete de avion impreuna cu Iberia si Tarom. Pretul unui bilet cu un din aceste companii este de 180 – 300 euro in august sau 200-230 euro in noiembrie. Preturile se refera la sedere la destinatie minim o saptamana.

In ceea ce priveste bilete de avion low cost, Blue Air care zboara la terminalul 1 si Wizz Air au zboruri aproape zilnice. Preturile sunt in medie de 80 euro pe sens, dar inca se mai pot gasi bilete cu doar 34 euro.

Zboruri indirecte Bucuresti – Barcelona

Daca totusi va ganditi sa zburati la Barcelona cu escala, trebuie sa stiti ca preturile pot fi mai mari decat pe relatia directa Bucuresti Barcelona. Astfel, in august, pretul unui bilet de avion este de 200 euro cu escala la Frankfurt sau 225 euro cu escala la Viena, pretul mediu fiind de 240 euro. In noiembrie, un bilet de avion Bucuresti Barcelona, prin Milano costa doar 150 euro, iar media preturilor biletelor pentru luna noiembrie este de 200 euro.

Si cu companiile low-cost puteti sa zburati cu escala, cel mai bun pret pentru bilete de avion Bucuresti Barcelona fiind de 36 euro cu escala in Bologna sau Bergamo.

Cand apar bilete de avion ieftine Bucuresti Barcelona?

Preturile sunt relativ constante pe toata durata anului, singurul factor de diferentiere fiind timpul ramas pana la data zborului, cu cat mai apropriat cu atat mai scump.

Cat costa cel mai ieftin bilet de avion Bucuresti Barcelona in 2013?

Cel mai ieftin bilet pe care l-am gasit este pe 17 iunie, la WizzAir si costa doar 34,29 euro. Pentru Barcelona Bucuresti, cel mai ieftin bilet de avion este pe 12 iunie, cu Ryanair si cu Wizz Air, cu escala la Charleroi, care costa 36,98 euro.

Promoții bilete de avion?

Abonati-va sau vizitati acest site pentru a afla cele mai bune preturi la bilete de avion Bucuresti Barcelona.

About Viespea Calatoare